top of page
Studio Robin interieurontwerp

"Uit eigen ervaring weet ik dat het verbouwen van een woning overweldigend kan zijn."

Hi, ik ben Robin Geurts en als interieurontwerpster is het mijn missie om jouw zoveel mogelijk te laten genieten van het verbouwingsproces als van het eindresultaat. 

5 jaar geleden startte mijn eigen verbouwingsavontuur in Leidsche Rijn en ervoer ikzelf met eigen ogen hoeveel tijd en stress een verbouwing oplevert. Al die keuzes die gemaakt moeten worden, vermoeide mij enorm. Het viel me op hoe weinig overall begeleiding je krijgt. Elke vakman zit op zijn eigen eiland en het leek wel of ik overal bij moest zijn om de verbouwing in goede banen te leiden. Terwijl ik ook nog moest werken en een jong gezin heb.  

Uiteindelijk volgde een eindresultaat waar ik super trots op ben, nog steeds. En dat is iets wat ik jou ook gun. Maar dan met professionele begeleiding van A tot Z. Zodat jij kan genieten van het verbouwingsproces én het eindresultaat. Daardoor hou je tijd over voor alle andere belangrijke dingen in jouw leven. Zo is Studio Robin ontstaan.

Toen ik mijn eigen huis ging verbouwen, zat ik nog niet in de interieurwereld. En waar begin je dan? Samen met mijn man brachten we avond na avond door aan de keukentafel om onze ideeën te bespreken. Mijn man houdt nogal van lijstjes dus er kwam overal een to-do lijst voor; voor de nieuwe keuken, de nieuwe vloer met en zonder vloerverwarming, uitvoerders. En we werkten ook aan een tijds- en budgetplanning in Excel.


Achteraf gezien is er heel veel tijd gegaan in het bespreken van alle mogelijkheden en onze twijfels. Gelukkig maar dat we hiervoor onze tijd hebben genomen want nu levert het veel woongenot op. Een lekker praktisch leefhuis voor ons gezin.


Ook heeft dat heel proces me nog wat waardevols opgeleverd. Ik vond het namelijk zo leuk om te doen, dat ik me heb laten omscholen tot interieurontwerpster en een carriéreswitch heb gemaakt van projectmanager in de retail tot interieurontwerpster en projectmanager van verbouwingen. Al snel was Studio Robin geboren en vanaf dat moment zit ik niet meer stil.

Interieuradvies Utrecht

Maak kennis met het team van Studio Robin

Studio Robin bestaat inmiddels niet meer uit mij alleen. Heel erg fijn want het samenwerken met andere inspirerende collega's vind ik erg prettig. Simone en Lenny werken ook voor Studio Robin en zij hebben elk hun expertise. Samen kijken we naar jouw interieurontwerp zodat we al jouw woonwensen zo goed mogelijk waar kunnen maken.

Studio Robin interieurontwerp

Robin Geurts

Eigenaar - Interieurontwerpster

Het is mijn passie om elke dag met interieur bezig te zijn. Stiekem kijk ik elke dag op Funda. Niet om ik de intentie heb om te verhuizen, maar om te kijken hoe ik dat ene huis zou inrichten.


Een ontwerp moet mooi zijn, maar ook praktisch en leefbaar. Daarbij gaat het niet om mijn persoonlijke stijl als ontwerpster, maar om jouw woonstijl. Daarom heb ik geen uitgesproken stijl; ik ontwerp liever een interieur dat precies bij jóu past.

Het fijne aan mijn ontwerpen en adviezen is dat ze concreet en daardoor meteen uitvoerbaar zijn. Daarnaast neem ik je mee door het hele ontwerpproces met voldoende ruimte voor

jullie inbreng en feedback. Ik begeleid je bij het maken van lastige keuzes en zorg ervoor dat het totaalplaatje één sfeervol geheel wordt.

​Ik woon in Leidsche Rijn Utrecht (De Meern) met mijn man Stef, twee kinderen Valerie (7 jaar) & Silvester (5 jaar) en kat Tino (18 jaar).

Lenny Combe 3d ontwerp

Lenny Combé

3d Visual Artist

Na jarenlang gewerkt te hebben als interieurontwerper, heb ik de keuze gemaakt om mij te focussen op hetgeen ik al die tijd het allerleukste vond om te doen, namelijk het visualiseren van de interieurontwerpen!


Ik werk graag samen met ondernemende, talentvolle interieurdesigners. De prachtige ontwerpen die ze maken zo goed en mooi mogelijk vertalen naar visualisaties die hun ontwerpen zullen ondersteunen en versterken richting hun klanten. Dat is waar mijn passie ligt!

Je zult me tijdens de afspraken met Robin niet live ontmoeten, ik werk namelijk achter de schermen. Maar weet dat ik met heel veel plezier aan de 3D visuals heb gewerkt!

Interieurontwerp advies utrecht

Weetjes

Naast mijn passie voor interieur....
✨ben ik in Limburg geboren en getogen. De zachte G is er nog steeds, al woon ik inmiddels al meer dan 15 jaar in De Meern.

✨ga ik het liefst elke dag borrelen / uit eten met mijn gezin of vriendinnen

✨hou ik van witte wijn en van cappuccino met suiker.

✨moet ik daardoor 3 keer in de week sporten van mezelf. Inmiddels vind ik het leuk, maar heeft een hele tijd geduurd.

✨heb ik heel lang in de retail gewerkt en ben ik uiteindelijk als analyst en projectleider bij Prénatal terecht gekomen.

✨ga ik heel graag op vakantie in het buitenland, maar ik heb een hekel aan online vakanties uitzoeken. Het liefste boek ik een vliegticket ergens heen en zie ik daar wel hoe het loopt.

✨weet ik veel van voetbal en hou van spelletjes!

✨hou ik ervan grootse plannen te maken. Zo heb ik nog heel veel ideeën voor de toekomst van Studio Robin.

✨kun je mijn dagelijkse werkzaamheden volgen op Facebook & instagram. 

KVK nummer: 81168438

BTW nummer: NL003537906B42

Wordt het niet eens tijd om jouw verbouwing in levende lijve te bespreken? 

Algemene voorwaarden & Privacy policy

Op alle diensten van Studio Robin zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Op alle diensten van Studio Robin is deze privacy policy van toepassing.

bottom of page