top of page
Studio Robin interieurontwerp

"Uit eigen ervaring weet ik dat het verbouwen van een woning overweldigend kan zijn."

Hi, ik ben Robin Geurts en als interieurontwerpster is het mijn missie om jouw zoveel mogelijk te laten genieten van het verbouwingsproces als van het eindresultaat. 

5 jaar geleden startte mijn eigen verbouwingsavontuur in Leidsche Rijn en ervoer ikzelf met eigen ogen hoeveel tijd en stress een verbouwing oplevert. Al die keuzes die gemaakt moeten worden, vermoeide mij enorm. Het viel me op hoe weinig overall begeleiding je krijgt. Elke vakman zit op zijn eigen eiland en het leek wel of ik overal bij moest zijn om de verbouwing in goede banen te leiden. Terwijl ik ook nog moest werken en een jong gezin heb.  

Uiteindelijk volgde een eindresultaat waar ik super trots op ben, nog steeds. En dat is iets wat ik jou ook gun. Maar dan met professionele begeleiding van A tot Z. Zodat jij kan genieten van het verbouwingsproces én het eindresultaat. Daardoor hou je tijd over voor alle andere belangrijke dingen in jouw leven. Zo is Studio Robin ontstaan.

Toen ik mijn eigen huis ging verbouwen, zat ik nog niet in de interieurwereld. En waar begin je dan? Samen met mijn man brachten we avond na avond door aan de keukentafel om onze ideeën te bespreken. Mijn man houdt nogal van lijstjes dus er kwam overal een to-do lijst voor; voor de nieuwe keuken, de nieuwe vloer met en zonder vloerverwarming, uitvoerders. En we werkten ook aan een tijds- en budgetplanning in Excel.
 
Achteraf gezien is er heel veel tijd gegaan in het bespreken van alle mogelijkheden en onze twijfels. Gelukkig maar dat we hiervoor onze tijd hebben genomen want nu levert het veel woongenot op. Een lekker praktisch leefhuis voor ons gezin.
 
Ook heeft dat hele proces me nog wat waardevols opgeleverd. Ik vond het namelijk zo leuk om te doen, dat ik me heb laten omscholen tot interieurontwerpster en een carriéreswitch heb gemaakt van projectmanager in de retail tot interieurontwerpster en projectmanager van verbouwingen. Al snel was Studio Robin geboren en vanaf dat moment zit ik niet meer stil.
 

chiela-studiorobin-27nov-webformaat-25.jpg

Maak kennis met het team van Studio Robin

Studio Robin, soms heb ik spijt van deze naam voor mijn interieurontwerp studio.

Niet heel origineel of creatief. Vooral makkelijk omdat ik zo snel mogelijk aan de slag wilde. Nu groeit Studio Robin hard en bestaat mijn interieurontwerp studio niet meer uit mij alleen. Uiteraard zie je mij bij al jouw afspraken, maar ik werk altijd samen met andere gepassioneerde interieurontwerpers om tot het beste resultaat te komen.

Hieronder een overzicht van alle toppers van Studio Robin...

Interieurontwerp advies utrecht

Weetjes

Naast mijn passie voor interieur....
✨ben ik in Limburg geboren en getogen. De zachte G is er nog steeds, al woon ik inmiddels al meer dan 15 jaar in De Meern.

✨ga ik het liefst elke dag borrelen / uit eten met mijn gezin of vriendinnen

✨hou ik van witte wijn en van cappuccino met suiker.

✨moet ik daardoor 3 keer in de week sporten van mezelf. Inmiddels vind ik het leuk, maar heeft een hele tijd geduurd.

✨heb ik heel lang in de retail gewerkt en ben ik uiteindelijk als analyst en projectleider bij Prénatal terecht gekomen.

✨ga ik heel graag op vakantie in het buitenland, maar ik heb een hekel aan online vakanties uitzoeken. Het liefste boek ik een vliegticket ergens heen en zie ik daar wel hoe het loopt.

✨weet ik veel van voetbal en hou van spelletjes!

✨hou ik ervan grootse plannen te maken. Zo heb ik nog heel veel ideeën voor de toekomst van Studio Robin.

✨kun je mijn dagelijkse werkzaamheden volgen op Facebook & instagram. 

KVK nummer: 81168438

BTW nummer: NL003537906B42

Wordt het niet eens tijd om jouw verbouwing in levende lijve te bespreken? 

Algemene voorwaarden & Privacy policy

Op alle diensten van Studio Robin zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Op alle diensten van Studio Robin is deze privacy policy van toepassing.

bottom of page