IMG_6783.jpg

Over STUDIO ROBIN

 

Maak kennis met het team van Studio Robin

Studio Robin bestaat inmiddels niet meer uit mij alleen. Heel erg fijn want het samenwerken met andere inspirerende collega's vind ik erg prettig. Simone en Lenny werken sinds kort ook voor Studio Robin en zij hebben elk hun expertise. Samen zorgen wij ervoor dat jij weer fijn kan wonen. 

 
ArmaFotografie_042021-049.jpg

Robin Geurts

Eigenaar - Interieurontwerpster

Het is mijn passie om elke dag met interieur bezig te zijn. Stiekem kijk ik elke dag op Funda. Niet om ik de intentie heb om te verhuizen, maar om te kijken hoe ik dat ene huis zou inrichten.


Een ontwerp moet mooi zijn, maar ook praktisch en leefbaar. Daarbij gaat het niet om mijn persoonlijke stijl als ontwerpster, maar om jouw woonstijl. Daarom heb ik geen uitgesproken stijl; ik ontwerp liever een interieur dat precies bij jóu past.

Het fijne aan mijn ontwerpen en adviezen is dat ze concreet en daardoor meteen uitvoerbaar zijn. Daarnaast neem ik je mee door het hele ontwerpproces met voldoende ruimte voor

jullie inbreng en feedback. Ik begeleid je bij het maken van lastige keuzes en zorg ervoor dat het totaalplaatje één sfeervol geheel wordt.

​Ik woon in Leidsche Rijn Utrecht (De Meern) met mijn man Stef, twee kinderen Valerie (7 jaar) & Silvester (4 jaar) en kat Tino (17 jaar).

ArmaFotografie_042021-028.jpg

Weetjes

Naast mijn passie voor interieur....
✨ben ik in Limburg geboren en getogen. De zachte G is er nog steeds, al woon ik inmiddels al meer dan 15 jaar in De Meern.

✨ga ik het liefst elke dag borrelen / uit eten met mijn gezin of vriendinnen

✨hou ik van witte wijn en van cappuccino met suiker.

✨moet ik daardoor 3 keer in de week sporten van mezelf. Inmiddels vind ik het leuk, maar heeft een hele tijd geduurd.

✨heb ik heel lang in de retail gewerkt en ben ik uiteindelijk als analyst en projectleider bij Prénatal terecht gekomen.

✨ga ik heel graag op vakantie in het buitenland, maar ik heb een hekel aan online vakanties uitzoeken. Het liefste boek ik een vliegticket ergens heen en zie ik daar wel hoe het loopt.

✨weet ik veel van voetbal en hou van spelletjes!

✨hou ik ervan grootse plannen te maken. Zo heb ik nog heel veel ideeën voor de toekomst van Studio Robin.

✨kun je mijn dagelijkse werkzaamheden volgen op Facebook & instagram. 

KVK nummer: 81168438

BTW nummer: NL003537906B42

 

Algemene voorwaarden

Op alle diensten van Studio Robin zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.