top of page
ArmaFotografie_042021-024.jpg

STUDIO ROBIN

Maak van jouw verbouwing een feestje!

Je wilt graag fijner wonen en ziet mogelijkheden om investeringen te doen in jouw huis. Of jouw keuken is toe aan vervanging en die leefkeuken uit jouw dromen mag er nu echt gaan komen. Hoe pak je dat goed aan?

Allerlei keuzes die gemaakt moeten worden en je ziet door de bomen het bos niet meer. Achteraf wil je niet dat je de verkeerde keuzes hebt gemaakt. Dat je sommige dingen in huis denkt; "Had ik bij de verbouwing maar beter nagedacht over...". Dat kunnen we samen voorkomen. 

 

We starten met een prachtig ontwerp dat in 5 stappen wordt gerealiseerd. Een concreet plan waarmee je direct naar de aannemer kan. Of je maakt gebruikt van een uitvoerder uit mijn netwerk. En je wordt door mij begeleid van begin tot eind. Zo wordt jouw verbouwing een feestje!

Herken je dit?

Je wilt graag fijner wonen en dus moet er worden verbouwd, maar:​

- je weet niet waar je moet beginnen.

- je weet niet waar je de tijd vandaan moet halen.

- je ziet op tegen al het gedoe dat een verbouwing met zich mee brengt.

- je krijgt stress van alle keuzes die gemaakt moeten worden.

- je vindt het lastig om het eindplaatje te visualiseren.

- je ligt niet op één lijn met je partner als het gaat om jullie woonstijl.

- je weet niet hoe je alles mooi en praktisch houdt.

- je weet niet hoe duur verbouwen nu écht is.

- je hebt onvoldoende kennis van verbouwingen en alles wat daarbij komt kijken.

- Alles loopt door elkaar. Je rommelt maar wat aan als het gaat om de verbouwing.

Uit eigen ervaring weet ik dat het verbouwen van een woning overweldigend kan zijn. Maar stel je eens voor dat verbouwen ook een feestje kan zijn. Een ontspannen verbouwingsproces met een droom resultaat; een woning met een wow-factor waar jij met jouw gezin lekker van kunt gaan genieten. 

Dus, wat zeg je ervan? Durf je het aan om de eerste stap te nemen om die verbouwing te realiseren? Die verbouwing zonder dat je jezelf over de kop werkt? Of wil je liever nog even aan blijven rommelen en het zelf proberen? De keuze is helemaal aan jou. Maak het jezelf makkelijk, ik ontzorg je graag! 

Interieuradvies herinrichting Utrecht

Beiden hebben wij geen verstand van interieur en hoewel we best kunnen zeggen wat we mooi vinden of denken te willen, lukte het ons niet om één geheel te maken van de ideeën die wij hadden. Vanaf het eerste contact wisten wij dat wij in Robin de juiste persoon hadden gevonden. De gestructureerde werkwijze en haar duidelijke projectmanagement ervaring hebben wij als heel prettig ervaren. Het feit dat we volledig gefaciliteerd zijn in de vormgeving van onze droomwoning was ontzettend prettig. De concrete uitwerking in de vorm van een boodschappenlijst is daar het perfecte voorbeeld van. Wetende dat het ontwerp van onze woning wel goed zou komen, voelden we ons ontzorgd. Bedankt voor de fijne samenwerking en fijn dat we dit kunnen voortzetten met de technische tekening van het maatwerkmeubel. We kunnen niet wachten om straks in dit mooie ontwerp te gaan wonen!

Niels & Marisse, Utrecht

Wat levert het jou op?

Ok, je denkt dat dit misschien wel wat voor jou is. Wat levert dit dan voor jou op:
- een out-of-the box 3D interieurontwerp met een echte wow-factor waarin al jouw woondromen zijn verwerkt.
- toegang tot een ervaren netwerk van uitvoerende partners om de verbouwing te realiseren.
- gericht werken aan een plan zonder zelf te ploeteren.
- geen stress maar ontzorging.
- keuzes maken op het juiste moment.
- focus op het eindplaatje tijdens het gehele verbouwingsproces.
- leunen op een professional met ervaring gedurende het gehele verbouwingsproces.
- meer tijd voor jouw gezin of andere belangrijke dingen in jouw leven.

Interieuradvies Utrecht

Hi, ik ben Robin Geurts en als interieurontwerpster is het mijn missie om jouw zoveel mogelijk te laten genieten van het verbouwingsproces als van het eindresultaat. 

5 jaar geleden startte mijn eigen verbouwingsavontuur in Leidsche Rijn en ervoer ikzelf met eigen ogen hoeveel tijd en stress een verbouwing oplevert. Al die keuzes die gemaakt moeten worden, vermoeide mij enorm. Het viel me op hoe weinig overall begeleiding je krijgt. Elke vakman zit op zijn eigen eiland en het leek wel of ik overal bij moest zijn om de verbouwing in goede banen te leiden. Terwijl ik ook nog moest werken en een jong gezin heb.  

Uiteindelijk volgde een eindresultaat waar ik super trots op ben, nog steeds. En dat is iets wat ik jou ook gun. Maar dan met professionele begeleiding van A tot Z. Zodat jij kan genieten van het verbouwingsproces én het eindresultaat. Daardoor hou je tijd over voor alle andere belangrijke dingen in jouw leven.

Ik ondersteun jou tijdens jouw verbouwingsproces met op maat en persoonlijk advies. Ik sta het gehele proces tot jouw beschikking voor al jouw verbouwingsvragen zodat ik jou kan ontzorgen waar nodig. 

ArmaFotografie_042021-043.jpg
3D ontwerp interieur Utrecht

Zet jij de eerste stap?

Je ziet jezelf dus al zitten in jouw nieuwe woonkamer. Maar voordat je er écht zit. moeten er allerlei keuzes worden gemaakt. Dit is het moment om het goed te doen. Waarbij je nu in de afgelopen jaren bij sommige dingen in huis dacht; "Had ik hier de vorige keer maar beter nagedacht over...". Dat kunnen we samen gaan voorkomen. 

De eerste stap is dat je je in een zo vroeg mogelijk stadium van de verbouwing laat adviseren. Ik help je zodat je niet als een berg opziet tegen al die verbouwingsplannen, maar dat je je er juist op verheugd. Door middel van een interieurontwerp vind je eenheid tussen de ruimtes en balans in je interieur. En kun je uitkijken naar het eindresultaat van de verbouwing. Stap voor stap nemen we samen alle belangrijke beslissingen en werk ik alles voor je uit!

Op maat gemaakte kast Utrecht

Geen keuzestress!

Ik luister goed naar je wensen, vraag door om jullie behoeften goed boven tafel te krijgen en maak keuzes die jullie alleen niet durven te maken. Ik zorg ervoor dat alle keuzes mooi samen komen in het interieurontwerp en voeg daarnaast een spannend randje toe waardoor jullie woning een echte wow-factor krijgt.

Als interieurontwerpster ontzorg ik je door een totaal interieurplan voor jouw woning te maken. Hierdoor kom je tot creatieve oplossingen voor de indeling en inrichting van de ruimte, zijn alle materialen mooi op elkaar afgestemd, maak je meteen de juiste beslissingen (waarmee je miskopen voorkomt), weet je meteen de weg te vinden naar de beste leveranciers en bespaar je veel tijd. Het resultaat is een prachtig ingerichte en praktische leefbare woning, waar jij je helemaal in thuis voelt!

Verbouwing advies utrecht

Aanpak

Studio Robin in gespecialiseerd verbouwingen. "Vallen mijn plannen onder een verbouwing?" vraag je je misschien af. Denk daarbij aan het volgende: een uitbouw achterkant en/of voorkant, plaatsen van een nieuwe keuken, het aanpakken van de rommelzolder en het plaatsen van nieuwe dakramen of misschien zelfs dakkapellen, het renoveren van de badkamer of het plaatsen van haard.

Alle ontwerpen worden in 3D uitgewerkt zodat je een realistische indruk krijgt van hoe de ruimte eruit komt te zien en bevat alles wat je nodig hebt voor jouw verbouwing:

- Moodboard voor sfeer

- Plattegrond op schaal voor indelingsvoorstel en lichtplan

- Selectie van armaturen bijpassend bij lichtplan

- Kleur- & materiaalplan

- Concreet advies voor raambekleding en vloerafwerking

- Meubelplan & accessoireplan

- Productoverzicht incl. shoppinglist

Het resultaat is een concreet en creatief ontwerp dat je meteen kunt laten uitvoeren. De tekeningen op schaal die je aan de aannemer kunt overdragen of die je meeneemt naar de keukenspecialist of meubelmaker.

In 5 concrete stappen breng ik jouw nieuwe interieur in beeld. Wil je hier meer over weten? Lees dan het uitgebreide stappenplan.

3D ontwerp

Alle ontwerpen worden in 3D  uitgewerkt zodat je een realistische indruk krijgt van hoe de ruimte eruit komt te zien en bevat alles wat je nodig hebt voor jouw verbouwing:

- Moodboard voor sfeer

- 2 verschillende indelingen waar we samen de best passende indeling kiezen

- Kleur- & materiaalplan

- Concreet advies voor raambekleding en vloerafwerking

- Meubelplan 

- Accessoireplan 

- Lichtplan & selectie van bijpassende armaturen 

- Productoverzicht incl. shoppinglist

Investering: vanaf 2999,- euro incl. BTW voor een compleet uitgewerkt 3D ontwerp van een benedenverdieping.

Verbouwingsbegeleiding

Je ontvangt alles wat in het 3D ontwerp is omschreven. Maar je wilt ook graag professionele projectbegeleiding bij het realiseren van jouw verbouwing. Ik ben gedurende het gehele uitvoerende proces jouw sparringpartner. Dat kan in verschillende vormen, zoals: 

- Maatwerk: maatwerktekeningen, selectie van materialen en begeleiding in het realiseren van maatwerk bij een interieurbouwer/meubelmaker.

- Start: in contact brengen met uitvoerende partijen en opvragen van offertes van verschillende bedrijven zoals vloeren, schilderwerk, tegels, raambekleding, meubels etc.

- Aan de slag: ik overzie alle bouwwerkzaamheden tijdens de verbouwing en ben direct aanspreekpunt van de uitvoerende partijen.

- Afronding: afstyling & fotoshoot van het eindresultaat.

Investering: vanaf 499,- euro tot aan 2499,- incl. BTW voor een complete realisatie van een verbouwing (exclusief 3D ontwerp).
*Dit pakket is alleen af te nemen i.c.m. een 3D ontwerp.

Co-Creatie

Je hebt de aannemer al vastliggen en/of de keuken is al gekocht. Maar nu loop je vast. Je weet het niet meer: welke vloer kies je erbij? Of welke kleuren op de muur? Hoe maak je je huis gezellig?

 

Stel tijdens één sessie bij jouw thuis al jouw vragen over jouw verbouwing en ik help je op weg. Samen maken we keuzes over bijvoorbeeld de best passende indeling, kleuren, vloeren, verlichting en raambekleding. Samen zetten we de basis neer waarop jij verder kan. Ik neem allerlei materialen en kleuren mee en tijdens de sessie stellen we een materiaal moodboard samen. We bespreken op welke manier je alles kunt toepassen en na de sessie heb jij concrete handvaten en inzichten waarmee je direct verder mee kan. Materialen en kleuren mag je (waar mogelijk) na afloop houden. 

 

Ik ben jouw professionele sparringpartner en persoonlijke interieuradviseur.

Investering: 399,- euro incl. BTW*
0.50ct reiskostenvergoeding buiten de gemeente Utrecht.

bottom of page