Deze gezinnen gingen je voor!

Al deze gezinnen zagen op tegen de verbouwing en waren op zoek naar kwaliteit in advies, uitvoering en contact.

Ik zorg ervoor dat hun verbouwingsproces zo soepel mogelijk verloopt.

We hadden ideeën om te verbouwen, maar zochten iemand die ons kon begeleiden in het denkproces over wat we nu precies wilden en ons vervolgens van passend advies kon voorzien. We wilden één geheel maken van de woonkamer en hadden een vraagstuk mbt wel of niet uitbouwen. We voelden ons niet capabel genoeg om dit zelf naar tevredenheid te kunnen doen. Robin is goed bereikbaar, staat open voor vragen en ideeën, adviseert niet overal het duurste maar kijkt juist naar een fijne prijs/kwaliteit verhouding (wat voor iedereen anders is) en kan tussendoor makkelijk schakelen en aanpassen. We vonden (en vinden!) het superfijn om met Robin te werken om zo tot onze droomwoning te komen.

Richard & Nicole, Leidsche Rijn

Zelf missen wij de inspiratie en creativiteit om onze verbouwingsplannen handen en voeten te geven. We hadden behoefte aan onafhankelijk advies en kwamen bij Robin terecht. Het hele ontwerpproces is goed uitgedacht en zit boordevol wauw-momenten. Robin denkt out-of-the box en haar creativiteit zie je terug in alle materiaalkeuzes. Die bronzen deuren vinden we prachtig en hadden we zelf nooit bedacht. Ook is de uitwerking van het ontwerp in 3D écht van toegevoegde waarde. Kortom, een fantastisch interieurontwerp waar we heel blij mee zijn. We willen het precies zo laten uitvoeren. “

Maureen & Ramon, Vleuten

We hadden hulp nodig bij het compleet maken van onze beneden verdieping. De basis was er, maar we hadden geen idee qua kleuren en materialen. Ook wilden we het wat spannender. Robin is heel open en roept alles wat ze denkt dat mooi/goed is. Ze geeft ook eerlijk aan als onze ideeën niet passen in het geheel waardoor ik het gevoel kreeg dat ze echt voor ons het mooiste resultaat wilde neerzetten. Ik vond het gewoon erg fijn om geholpen te worden. Anders hadden we weer een wit huis met wat gekleurde items gehad i.p.v. wat we nu gaan realiseren.

Yvette & Luuk, Utrecht

Wij hadden een nieuwe blik nodig op de inrichting van onze benedenverdieping. Ook hadden wij sturing nodig; we wisten ongeveer in grove lijnen wat we wilden maar niet hoe dit aan te pakken. Robin luistert goed en denkt buiten de kaders. We willen uiteindelijk alles gaan realiseren, maar bij ons kost alles tijd.

Willemijn & Marco, De Meern

"We genieten nog steeds na van het mooie interieurplan dat je hebt gemaakt en laten zien. Dit past helemaal bij ons. Dankjewel! Zin in om het in de praktijk te brengen"

Esther & Marcel, woonkamer

"Robin durft keuzes te maken die ik zelf niet durf en laat zien dat het juist ontzettend mooi is in de ruimte en sfeer die ik wil. Het advies is precies waar ik op zoek naar was".

Iris, Utrecht

"Het was voor ons echt de moeite waard om dit samen met je te doorlopen. Je hebt goed geluisterd naar ons en met jouw plan voelt het alsof ons huis nog meer tot 1 geheel gaat worden".

Britt & Steve, Leidsche Rijn

"Uitermate tevreden over de afgenomen dienst. Robin neemt je goed mee door het gehele proces. Ze luistert naar wat je wil en komt met een goed plan."

Joost, Vleuten

"Robin heeft een topprestatie neergezet. Ze is prettig in de omgang, stelt goede vragen, luistert goed en liet al mijn wensen terugkomen in het ontwerp".

Remco, Benedenverdieping

ArmaFotografie_042021-049.jpg

"Uit eigen ervaring weet ik dat het verbouwen van een woning overweldigend kan zijn."

Hi, ik ben Robin Geurts en als interieurontwerpster is het mijn missie om jouw zoveel mogelijk te laten genieten van het verbouwingsproces als van het eindresultaat. 

5 jaar geleden startte mijn eigen verbouwingsavontuur in Leidsche Rijn en ervoer ikzelf met eigen ogen hoeveel tijd en stress een verbouwing oplevert. Al die keuzes die gemaakt moeten worden, vermoeide mij enorm. Het viel me op hoe weinig overall begeleiding je krijgt. Elke vakman zit op zijn eigen eiland en het leek wel of ik overal bij moest zijn om de verbouwing in goede banen te leiden. Terwijl ik ook nog moest werken en een jong gezin heb.  

Uiteindelijk volgde een eindresultaat waar ik super trots op ben, nog steeds. En dat is iets wat ik jou ook gun. Maar dan met professionele begeleiding van A tot Z. Zodat jij kan genieten van het verbouwingsproces én het eindresultaat. Daardoor hou je tijd over voor alle andere belangrijke dingen in jouw leven. Zo is Studio Robin ontstaan.

Wordt het tijd om jouw verbouwingsplannen te bespreken? Plan dan een gratis adviesgesprek in waarin ik je alvast wat tips & tricks geef. Samen kijken we of het klikt en wat ik voor jullie kan betekenen.