top of page

Deze gezinnen gingen je voor!

Al deze gezinnen zagen op tegen de verbouwing en waren op zoek naar kwaliteit in advies, uitvoering en contact.

Ik zorg ervoor dat hun verbouwingsproces zo soepel mogelijk verloopt.

Wij wilden graag een nieuwe keuken en een inrichting die mooi bij elkaar past. Wij vonden het lastig om keuzes te maken voor meubels en kleuren en om een goede combinatie te maken van onze smaken. We zijn heel blij met de hulp van Robin. Ze had snel door wat wij mooi vonden. De combinatie van tekeningen en staaltjes van stof en tegels maakt dat je een goed gevoel krijgt hoe het gaat worden. Zij heeft een mooi geheel van ons interieur gemaakt met een aantal leuke out-of-the-box ideeën. Erg handig dat Robin ook concrete tips geeft waar je de meubels kan kopen. De eerste meubels zijn besteld, we kunnen niet wachten om de rest te realiseren! 

Irene & Gerben, Leidsche Rijn

Zelf missen wij de inspiratie en creativiteit om onze verbouwingsplannen handen en voeten te geven. We hadden behoefte aan onafhankelijk advies en kwamen bij Robin terecht. Het hele ontwerpproces is goed uitgedacht en zit boordevol wauw-momenten. Robin denkt out-of-the box en haar creativiteit zie je terug in alle materiaalkeuzes. Die bronzen deuren vinden we prachtig en hadden we zelf nooit bedacht. Ook is de uitwerking van het ontwerp in 3D écht van toegevoegde waarde. Kortom, een fantastisch interieurontwerp waar we heel blij mee zijn. We willen het precies zo laten uitvoeren. “

Maureen & Ramon, Vleuten

We hadden ideeën om te verbouwen, maar zochten iemand die ons kon begeleiden in het denkproces over wat we nu precies wilden en ons vervolgens van passend advies kon voorzien. We wilden één geheel maken van de woonkamer en hadden een vraagstuk mbt wel of niet uitbouwen. We voelden ons niet capabel genoeg om dit zelf naar tevredenheid te kunnen doen. Robin is goed bereikbaar, staat open voor vragen en ideeën, adviseert niet overal het duurste maar kijkt juist naar een fijne prijs/kwaliteit verhouding (wat voor iedereen anders is) en kan tussendoor makkelijk schakelen en aanpassen. We vonden (en vinden!) het superfijn om met Robin te werken om zo tot onze droomwoning te komen.

Richard & Nicole, Leidsche Rijn

We wilden de open trap dicht maken i.v.m. warmteverlies en hadden geen idee hoe we dat op een goede manier konden doen. Daar hadden we hulp bij nodig. Daarnaast wilden we ook nog wel een kleine update van onze benedenverdieping hebben. Na de kennismaking waarin we joue plan van aanpak bespraken waren we gelijk overtuigd dat we interieurontwerp door jou wilden laten maken. Het proces was heel prettig: korte lijntjes, duidelijk stappenplan en in korte tijd een super gaaf interieurontwerp! Ook is het fijn dat we de meeste producten via jou kunnen bestellen, ook nog eens met een leuke korting. Al met al een fijne manier van werken met een super resultaat!

Maartje & Barry, Utrecht

We hadden hulp nodig bij het compleet maken van onze beneden verdieping. De basis was er, maar we hadden geen idee qua kleuren en materialen. Ook wilden we het wat spannender. Robin is heel open en roept alles wat ze denkt dat mooi/goed is. Ze geeft ook eerlijk aan als onze ideeën niet passen in het geheel waardoor ik het gevoel kreeg dat ze echt voor ons het mooiste resultaat wilde neerzetten. Ik vond het gewoon erg fijn om geholpen te worden. Anders hadden we weer een wit huis met wat gekleurde items gehad i.p.v. wat we nu gaan realiseren.

Wij hadden een nieuwe blik nodig op de inrichting van onze benedenverdieping. Ook hadden wij sturing nodig; we wisten ongeveer in grove lijnen wat we wilden maar niet hoe dit aan te pakken. Robin luistert goed en denkt buiten de kaders. We willen uiteindelijk alles gaan realiseren, maar bij ons kost alles tijd.

Willemijn & Marco, De Meern

Yvette & Luuk, Utrecht

Beiden hebben wij geen verstand van interieur en hoewel we best kunnen zeggen wat we mooi vinden of denken te willen, lukte het ons niet om één geheel te maken van de ideeën die wij hadden. Vanaf het eerste contact wisten wij dat wij in Robin de juiste persoon hadden gevonden. De gestructureerde werkwijze en haar duidelijke projectmanagement ervaring hebben wij als heel prettig ervaren. Het feit dat we volledig gefaciliteerd zijn in de vormgeving van onze droomwoning was ontzettend prettig. De concrete uitwerking in de vorm van een boodschappenlijst is daar het perfecte voorbeeld van. Wetende dat het ontwerp van onze woning wel goed zou komen, voelden we ons ontzorgd. Bedankt voor de fijne samenwerking en fijn dat we dit kunnen voortzetten met de technische tekening van het maatwerkmeubel. We kunnen niet wachten om straks in dit mooie ontwerp te gaan wonen!

Niels & Marisse, Utrecht

Robin Geurts interieurontwerp Utrecht

"Uit eigen ervaring weet ik dat het verbouwen van een woning overweldigend kan zijn."

Hi, ik ben Robin Geurts en als interieurontwerpster is het mijn missie om jouw zoveel mogelijk te laten genieten van het verbouwingsproces als van het eindresultaat. 

5 jaar geleden startte mijn eigen verbouwingsavontuur in Leidsche Rijn en ervoer ikzelf met eigen ogen hoeveel tijd en stress een verbouwing oplevert. Al die keuzes die gemaakt moeten worden, vermoeide mij enorm. Het viel me op hoe weinig overall begeleiding je krijgt. Elke vakman zit op zijn eigen eiland en het leek wel of ik overal bij moest zijn om de verbouwing in goede banen te leiden. Terwijl ik ook nog moest werken en een jong gezin heb.  

Uiteindelijk volgde een eindresultaat waar ik super trots op ben, nog steeds. En dat is iets wat ik jou ook gun. Maar dan met professionele begeleiding van A tot Z. Zodat jij kan genieten van het verbouwingsproces én het eindresultaat. Daardoor hou je tijd over voor alle andere belangrijke dingen in jouw leven. Zo is Studio Robin ontstaan.

Wordt het tijd om jouw verbouwingsplannen te bespreken? Plan dan een gratis adviesgesprek in waarin ik je alvast wat tips & tricks geef. Samen kijken we of het klikt en wat ik voor jullie kan betekenen.

bottom of page