ArmaFotografie_042021-112_edited.jpg
 

"De fijne gesprekken en het maken van de moodboards heeft geleid tot een ontwerp waar wij heel enthousiast over zijn! De 3D video was natuurlijk helemaal geweldig. Dit geeft een heel reëel beeld van het ontwerp en het gevoel wat je daarbij krijgt. We kunnen niet wachten tot dit ontwerp in werkelijkheid is gebracht!"

Eveline & Stefan - verbouwing Vleuten

"Robin heeft een topprestatie neergezet. Ze is prettig in de omgang, stelt goede vragen, luistert goed en liet al mijn wensen terugkomen in het advies".

Remco - verbouwing Amersfoort

"Wij genieten nog na van het mooie interieurplan die je voor ons hebt gemaakt en laten zien. Dit past helemaal bij ons. Dankjewel! Zin om het in de praktijk te brengen."

Esther & Marcel - Herinrichting woonkamer

"Robin durft keuzes te maken die ik zelf niet durf en laat zien dat het juist ontzettend mooi is in de ruimte en sfeer die ik wil. Het advies is precies waar ik op zoek naar was".

Iris - herinrichting Utrecht

"Het was voor ons echt de moeite waard om dit samen met Robin te doorlopen. Robin heeft goed geluisterd naar ons en met haar plan voelt het alsof ons huis nog meer tot
één geheel gaat worden".

Steve & Britt - herinrichting Leidsche Rijn

"Uitermate tevreden over de afgenomen dienst. Robin neemt je goed mee door het gehele proces. Ze luistert naar wat je wilt en komt met een goed plan."

Joost - herinrichting Vleuten

"Robin en Simone hebben ons goed geholpen met inrichting advies voor onze veranda. Denken en luisteren goed naar je wensen en komen met een passend ontwerp".

Guido & Harma - Interieuradvies aan huis Leidsche Rijn

Andere invalshoeken, slimme ideeën en goed kleurpalet. Echt heel fijn! Daar kunnen wij concreet verder mee!

Patty & Richard - Interieuradvies aan huis Utrecht

"Goed voorbereid, goed afgestemd, kleurenstalen en moodboard mee, snel en professioneel advies, meteen praktisch uit te voeren. Aanrader!"

Edith - Interieuradvies aan huis woonkamer

"Robin heeft ons goed geholpen met het geven van een kleuradvies!"

Stephan & Robin - Interieuradvies aan huis keuken

Keuken Iris.jpg

De ervaring van Iris

Wat vind je van het opgeleverde advies en de presentatie?

Dit advies is precies waar ik naar op zoek was, maar wat ik zelf niet kon bedenken. Het past zo goed bij mij, maar dan een klein beetje spannender. Robin heeft heel goed begrepen welke sfeer ik wilde en aan welke items ik vast wilde houden en heeft dit verwerkt in een prachtig plan voor mijn slaapkamer. En door de combinatie van sfeerbeelden en hele concreet plan van aanpak met kleurcodes en specifieke producten om het te realiseren is het heel duidelijk zelf mee aan de slag te gaan. 


Wat vind je het mooiste in het advies?

Robin durft keuzes te maken die ik zelf niet durf, en laat zien dat dat juist ontzettend mooi is in de ruimte en sfeer die ik wil. Ze zorgt ervoor dat alle keuzes mooi samen komen en komt daarnaast met een spannend randje waardoor de ruimte een echte wow-factor krijgt. 


Wat in het advies heeft je het meest verrast?

Dat chique en rust zo hand in hand kunnen gaan. 


In welk opzicht is het advies waardevol voor je?

Na mijn scheiding wilde ik graag dat de slaapkamer een andere vibe zou krijgen, die compleet bij mij past en de start was van iets nieuws. Haar advies maakt dit nu heel concreet en toepasbaar. Daarnaast vind ik het fijn dat Robin goed rekening kan houden met dingen die ik graag wil houden of terug wil laten komen.

Hoe zou je mij omschrijven als adviseur?

Robin is enthousiast, luistert naar haar klant, werkt hard en denkt mee. Haar presentatie is verzorgd en concreet.


Wat kan ik verbeteren aan het advies?

Voorlopig heb ik echt geen verbeterpunten, het was super fijn om door Robin geadviseerd te worden!

Wil jij ook - net als Iris - deze ervaring meemaken?

Neem dan contact met me op door het contactformulier in te vullen of mij direct te bellen. Ik hoop snel van je te horen!