ArmaFotografie_042021-072_edited.jpg

Herinrichten

 
Interieuradvies herinrichting

Complete herinrichting

Je bent toe aan een nieuwe look & feel van jouw woning. Hoe pak je dat aan? Begin je eerst met het uitzoeken van nieuwe meubels of voor een nieuwe kleur op de muur? Je zoekt op Pinterest voor inspiratie en je kijkt op tv verschillende woonprogramma's en denkt: "Dat wil ik ook wel". Maar hoe zorg je voor een sfeervol geheel in jouw huis?

Ik luister goed naar jullie wensen, vraag door om jullie behoeften goed boven tafel te krijgen en maak keuzes die jullie niet durven te maken. Ik zorg ervoor dat alle keuzes mooi samen komen in het interieuradvies en voeg daarnaast een spannend randje toe waardoor jullie woning een echte wow-factor krijgt.

interieuradvies Utrecht

Ontspannen en genieten

En jullie? Jullie hoeven niet urenlang Pinterest meer af te struinen en zondagen op de meubelboulevard door te brengen. Het leven is al druk genoeg! Ik help jullie bij het maken van keuzes, trechter alle mogelijkheden en leg er telkens een paar aan jullie voor. Uiteindelijk hebben jullie een nieuwe inrichting waarin jullie heerlijk kunnen ontspannen en waarvan jullie eindelijk gaan genieten.

Als interieurontwerper ontzorg ik je door een totaal interieurplan voor jouw woning samen te stellen. Hierdoor kom je tot creatieve oplossingen voor de indeling en inrichting van de ruimte en zijn alle materialen mooi op elkaar afgestemd. Je maakt makkelijker de juiste beslissingen (waarmee je miskopen voorkomt), je weet meteen de weg te vinden naar de beste leveranciers en je bespaart tijd. Ik geef je duidelijke kaders mee om keuzes tijdens de realisatie goed te kunnen maken. Zonder te verdwalen in een keuzebos. Het resultaat is een prachtig ingerichte en praktische leefbare woning, waar jij je helemaal in thuis voelt!

IMG_6783.jpg

Aanpak

Studio Robin is gespecialiseerd in (complete) herinrichtingen. Dat houdt in dat ik een ontwerp maak voor een hele verdieping bijvoorbeeld woonkamer/eetkamer/keuken/hal van jouw woning.

Daarin worden alle elementen van een interieurontwerp meegenomen: sfeer bepalen, de perfecte indeling, een kleurplan dat bij jou past, concreet advies voor raambekleding en vloerafwerking, een meubelplan inclusief selectie van geschikte armaturen en een productoverzicht zodat je alles kunt gaan shoppen.

Uniek in mijn aanpak is dat we gedurende het ontwerpproces regelmatig contact hebben. Zo is er een workshop om jouw woonstijl in kaart te brengen en is er op een later moment in het ontwerpproces een materiaal brainstorm. En er is een tussentijds adviesgesprek waar ruimte is voor feedback op het ontwerp. Het resultaat is een compleet ontwerp dat bij jou past en dat je meteen kunt uitvoeren. 

Pakketten & Tarieven

Elke adviesvraag is anders en dat vraagt altijd om een stukje maatwerk. Vandaar dat ik ook altijd een offerte op maat op stel aan de hand van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Maar met welke advieskosten moet je ongeveer rekening houden?
Door middel van onderstaande pakketten geef ik je graag een indruk van de tarieven.

(Complete) Herinrichting

Richtprijs vanaf €1749 per verdieping* 

- Kennismakingsgesprek (vrijblijvend)

- Workshop waarin we jullie woonstijl in kaart gaan brengen
- Adviesgesprek 1: Moodboard sfeer, 2D indelingsvoorstel (minimaal 2 indelingen) & materialen brainstorm
- Adviesgesprek 2: Concept presentatie interieurontwerp met daarin concept van kleuren + materialen, voorselectie van meubelen, raambekleding en armaturen.
- Adviesgesprek 3: Eindpresentatie Interieurontwerp met concreet advies voor kleuren, stoffering, meubels en armaturen.
- Alle adviezen gebundeld in een overzichtelijk 2D ontwerpboek incl. kleur- en materiaalsamples (waar mogelijk) en productoverzicht zodat jij direct aan de slag kan.


* Prijs incl. BTW, excl. reiskosten á 50 ct p/km buiten gemeente Utrecht.


Eventueel uit te breiden (op basis van een uurprijs van 75 euro per uur incl. BTW):
1. extra ruimtes zoals een werkkamer of een slaapkamer. 

2. een wandaanzicht waarin het interieur nog meer tot leven komt.

2. een ontwerp voor een maatwerkmeubel incl. materiaalvoorstel.

3. het stijlen van de ruimte met woonaccessoires zodat ook de laatste puntjes op de i worden gezet.

Interieuradvies aan huis

Richtprijs: €399 per sessie*

- Voorafgaand uitgebreide voorbereiding

- 1,5 tot max. 2 uur advies

- Jouw eigen ervaren interieuradviseur bij jou thuis

Voorafgaand aan de sessie stel jij een Pinterestbord samen met daarin interieurbeelden waarvan jij blij wordt. En je voorziet mij van foto's van de huidige situatie en jouw concrete vragen. Ter voorbereiding aan de sessie bekijken we alvast de mogelijkheden. Zo werken we alvast een moodboard uit of stellen een kleurpalet samen of maken we twee schetsen voor passende indelingen uit en nemen we de nodige materiaalsamples mee naar de sessie bij jou thuis.


Tijdens de sessie geeft Simone of ik jou dé woontips & ideeën voor de beste indeling, kleuren, meubels, styling, raambekleding of verlichting. 

Ter inspiratie en om de keuzes te vergemakkelijken, nemen we beeldmateriaal, kleurstalen en andere materiaalsamples (behang, stoffen etc.) mee zodat we ter plekke samen passende indeling, kleurpalet en materialen kunnen selecteren. Waar mogelijk mag je geselecteerde kleur- en materiaalsamples houden. Achteraf is het mogelijk (om tegen meerkosten) alles op papier uit te werken of uit te breiden met bijvoorbeeld een meubelplan.

* excl. Reiskosten buiten gemeente Utrecht á 50 ct p/km

Afstylingssessie

Richtprijs €350 per sessie*

- Voorafgaand 1 uur voorbereiding

- 1,5 uur stijlen van de ruimte(s)

- Achteraf mogelijkheid om alles meteen te houden en met met een leuke korting aan te schaffen.

Is het tijd voor een fris interieur? Of kan jouw woonkamer wel een update gebruiken? Geef je huis een mini-make-over met nieuwe woonaccessoires.

Simone of ik komen graag bij jou langs met de auto vol nieuwe kleine verlichting, kussens, kunst en andere woonaccessoires. We zetten de puntjes op de i zodat jij je weer helemaal thuis voelt in je eigen huis.

Voorafgaand aan de sessie stel jij een Pinterestbord samen met daarin interieurbeelden waarvan jij blij wordt. En je voorziet mij van foto's van de huidige situatie. Op die manier zorgen wij dat we de woonaccessoires in jouw woonstijl meenemen.

*Prijs incl. BTW, excl. Reiskosten buiten gemeente Utrecht á 50 ct p/km

 
 

"We genieten nog steeds na van het mooie interieurplan dat je hebt gemaakt en laten zien. Dit past helemaal bij ons. Dankjewel! Zin in om het in de praktijk te brengen"

Esther & Marcel- herinrichting woonkamer

Maak kennis met het team van Studio Robin

Studio Robin bestaat inmiddels niet meer uit mij alleen. Heel erg fijn want het samenwerken met andere inspirerende collega's vind ik erg prettig. Simone en Lenny werken sinds kort ook voor Studio Robin en zij hebben elk hun expertise. Samen zorgen wij ervoor dat jij weer fijn kan wonen. 

 
ArmaFotografie_042021-049.jpg

Robin Geurts

Eigenaar - Interieurontwerpster

Het is mijn passie om elke dag met interieur bezig te zijn. Stiekem kijk ik elke dag op Funda. Niet om ik de intentie heb om te verhuizen, maar om te kijken hoe ik dat ene huis zou inrichten.


Een ontwerp moet mooi zijn, maar ook praktisch en leefbaar. Daarbij gaat het niet om mijn persoonlijke stijl als ontwerpster, maar om jouw woonstijl. Daarom heb ik geen uitgesproken stijl; ik ontwerp liever een interieur dat precies bij jóu past.

Het fijne aan mijn ontwerpen en adviezen is dat ze concreet en daardoor meteen uitvoerbaar zijn. Daarnaast neem ik je mee door het hele ontwerpproces met voldoende ruimte voor

jullie inbreng en feedback. Ik begeleid je bij het maken van lastige keuzes en zorg ervoor dat het totaalplaatje één sfeervol geheel wordt.

​Ik woon in Leidsche Rijn Utrecht (De Meern) met mijn man Stef, twee kinderen Valerie (7 jaar) & Silvester (4 jaar) en kat Tino (17 jaar).