top of page

Verbouwing benedenverdieping

Vleuten, Utrecht

Een grote leefkeuken is de droom van Ramon & Maureen. Daarvoor moest de gehele indeling van de benedenverdieping op de schop!

Beiden hebben ze een voorkeur voor de industriële woonstijl en hiermee hield ik rekening in het ontwerp. Het werd een stoere zwarte keuken en een betonlook pvc-vloer. Maar ik koos niet voor de standaard zwart metalen deuren, maar in een mooie bronzen kleur. Dat voegt meteen warmte toe in de ruimte!

Een ontwerp wat helemaal in de smaak viel bij Ramon & Maureen.

Ramon en Maureen begane grond_Photo - 6.jpg
Ramon en Maureen begane grond_Photo - 5.jpg
Ramon en Maureen begane grond_Photo - 4.jpg
Ramon en Maureen begane grond_Photo - 3.jpg
Ramon en Maureen begane grond_Photo - 2.jpg
Ramon en Maureen begane grond_13 - Photo.jpg
Ramon en Maureen begane grond_12 - Photo.jpg
Ramon en Maureen begane grond_15 - Photo.jpg

Zelf missen wij de inspiratie en creativiteit om onze verbouwingsplannen handen en voeten te geven. We hadden behoefte aan onafhankelijk advies en kwamen bij Robin terecht. Het hele ontwerpproces is goed uitgedacht en zit boordevol wauw-momenten. Robin denkt out-of-the box en haar creativiteit zie je terug in alle materiaalkeuzes. Die bronzen deuren vinden we prachtig en hadden we zelf nooit bedacht. Ook is de uitwerking van het ontwerp in 3D écht van toegevoegde waarde. Kortom, een fantastisch interieurontwerp waar we heel blij mee zijn. We willen het precies zo laten uitvoeren.

Maureen & Ramon, Vleuten

bottom of page