VERBOUWEN WONING ADVIES

Verbouwen

 
Richard en Nicole 1_Photo - 1.jpg

(Kleine) Verbouwingen

Je wilt graag fijner wonen en ziet mogelijkheden om investeringen te doen in jouw huis. Maar hoe?

Of jouw keuken is toe aan vervanging en die leefkeuken uit jouw dromen mag er nu echt gaan komen. Hoe pak je dat nu goed aan?

Allerlei keuzes die gemaakt moeten worden. Uit eigen ervaring weet ik dat het verbouwen van een huis overweldigend kan zijn. Dit is het moment om het goed te doen. Waarbij je nu in de afgelopen jaren bij sommige dingen in huis dacht; "Had ik bij de bouw nu maar beter nagedacht over...". Dat kunnen we samen nu gaan voorkomen. 

De eerste stap is dat je je in een zo vroeg mogelijk stadium van de verbouwing laat adviseren. Ik help je zodat je niet als een berg opziet tegen al die verbouwingsplannen, maar dat je je er juist op verheugd. Door middel van een interieurontwerp vind je eenheid tussen de ruimtes en balans in je interieur. En kun je uitkijken naar het eindresultaat van de verbouwing. Stap voor stap nemen we samen alle belangrijke beslissingen en werk ik alles voor je uit!

Eveline & Stefan 16.jpg

Geen keuzestress!

Ik luister goed naar je wensen, vraag door om jullie behoeften goed boven tafel te krijgen en maak keuzes die jullie alleen niet durven te maken. Ik zorg ervoor dat alle keuzes mooi samen komen in het interieurontwerp en voeg daarnaast een spannend randje toe waardoor jullie woning een echte wow-factor krijgt.

Als interieurontwerpster ontzorg ik je door een totaal interieurplan voor jouw woning te maken. Hierdoor kom je tot creatieve oplossingen voor de indeling en inrichting van de ruimte, zijn alle materialen mooi op elkaar afgestemd, maak je meteen de juiste beslissingen (waarmee je miskopen voorkomt), weet je meteen de weg te vinden naar de beste leveranciers en bespaar je veel tijd. Het resultaat is een prachtig ingerichte en praktische leefbare woning, waar jij je helemaal in thuis voelt!

Richard en Nicole 1_Photo - 10.jpg

Aanpak

Studio Robin in gespecialiseerd in kleine verbouwingen. "Wat is een kleine verbouwing?" vraag je je misschien af. Denk daarbij aan het volgende: een uitbouw achterkant en/of voorkant, plaatsen van een nieuwe keuken, het aanpakken van de rommelzolder en het plaatsen van nieuwe dakramen of misschien zelfs dakkapellen, het renoveren van de badkamer of het plaatsen van haard.

Alle ontwerpen worden in 3D visuals uitgewerkt zodat je een realistische indruk krijgt van hoe de ruimte eruit komt te zien en bevat alles wat je nodig hebt voor jouw verbouwing:

- Moodboard voor sfeer

- Plattegrond op schaal voor indelingsvoorstel en lichtplan

- Selectie van armaturen bijpassend bij lichtplan

- Kleur- & materiaalplan

- Concreet advies voor raambekleding en vloerafwerking

- Meubelplan 

- Productoverzicht

Het resultaat is een concreet en creatief ontwerp dat je meteen kunt laten uitvoeren. De tekeningen op schaal die je aan de aannemer kunt overdragen of die je meeneemt naar de keukenspecialist of meubelmaker.

Eveline & Stefan 19.jpg

3D Compleet interieurontwerp

Richtprijs vanaf €2499 per verdieping*

- Kennismakingsgesprek (vrijblijvend)

- Workshop: in kaart brengen van woonstijl
- Adviesgesprek 1: Moodboard sfeer, indelingsvoorstel & materialen brainstorm
- Adviesgesprek 2: Concept presentatie 3D interieurontwerp met daarin concept van kleuren + materialen, lichtplan en voorselectie van meubelen, armaturen, raambekleding en vloerafwerking.
- Adviesgesprek 3: Eindpresentatie 3D interieurontwerp met concreet advies voor kleuren, stoffering, meubels en armaturen.
- Alle adviezen gebundeld in een overzichtelijk ontwerpboek incl. kleur- en materiaalsamples.

Eventueel uit te breiden met extra ruimte(s), ontwerp maatwerkmeubel of afstijlen van de ruimte(s).

Laten we eerlijk zijn...

Die fouten die je maakte bij het bouwen van je huis waar je nu spijt van hebt, dat gaat niet nog een keer gebeuren.


Je wilt het nu echt goed doen.


Keuzes maken die bij jou passen. Die lange termijn zou mooi zijn! 

 

"De fijne gesprekken en het maken van de moodboards heeft geleid tot een ontwerp waar wij heel enthousiast over zijn! De 3D video was natuurlijk helemaal geweldig. Dit geeft een heel reëel beeld van het ontwerp en het gevoel wat je daarbij krijgt. We kunnen niet wachten tot dit ontwerp in werkelijkheid is gebracht!"

Eveline & Stefan - verbouwing Vleuten

"Robin heeft een topprestatie neergezet. Ze is prettig in de omgang, stelt goede vragen, luistert goed en liet al mijn wensen terugkomen in het advies".

Remco - verbouwing Amersfoort

 
ArmaFotografie_042021-035.jpg

Laten we kennis maken!