top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRobin Geurts

8 voordelen van interieuradvies

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2023

Goed dat je op deze blog hebt geklikt, want waarschijnlijk denk jij “Heb ik interieuradvies nodig?”, “Beetje zonde van mijn geld, toch?, “Even kijken hoever we zelf komen” of “Is het niet heel erg duur?”. In deze blog geef ik je 8 redenen waarom een interieuradvies echt iets voor jou of jullie kan zijn. Daarmee geef ik antwoord op de vragen die in je hoofd zitten. Lezen dus!


#1. Je krijgt een huis waarin je je thuis voelt.

Open deur natuurlijk. De slogans vliegen je om te oren. “Van je huis je thuis maken”, “Weer verliefd op je woning”, “Leuk wonen, wie wil dat nou niet?!”, etc. Het is wel de belangrijkste reden waarom je kiest voor een interieuradvies. Ik kan er namelijk voor zorgen dat de sfeer in jullie interieur fijn voelt. Ook al hebben jij en je partner een andere smaak. Het is jullie huis en het moet voor jullie allebei als een thuis voelen.


#2. Het wordt één totaalplaatje.

Je hebt vast al een idee over wat je mooi vindt. Maar je vindt het lastig om meubels, raambekleding en een kleur voor de muur op een goede manier met elkaar te combineren om uiteindelijk het resultaat te krijgen waar je naar op zoek bent: een sfeervol huis. Ik snap dat je dat het liefst zelf wil doen en dat hulp inschakelen als een grote stap aanvoelt. Het is immers jouw huis en jouw woonsmaak. Ik kan je helpen die vertaalslag te maken van jouw ideeën naar een interieuradvies dat ervoor zorgt dat het één geheel wordt.


#3. Een sfeervol interieur draagt bij aan je gevoel van rust.

Als je thuis bent, wil je tot rust komen. Bij een gebrek aan een thuisgevoel, loop je namelijk meer risico op stress. En we weten allemaal dat stress een gevaar is voor onze fysieke en mentale gezondheid. En dat willen we niet, toch?


#4. Jouw persoonlijkheid is de basis voor jouw interieur.

Ik neem altijd jouw woonsmaak als vertrekpunt voor het interieuradvies. Het is mijn taak als interieurstylist om jouw persoonlijkheid door te vertalen naar een interieur dat bij jou past. Daarbij mix ik bijvoorbeeld graag persoonlijke items met mijn creatieve ideeën. Het eindresultaat is altijd persoonlijk en uniek en volledig op jou afgestemd.


#5 Thuis breng je de meeste tijd door.

Geniet jij ook extra van uit eten gaan als het restaurant sfeervol is ingericht? Dat is thuis niet anders. Nog belangrijker dus om te zoeken naar sfeer in huis. In een restaurant ben je maar tijdelijk, terwijl je in jouw huis heel veel tijd door brengt. Dus is dit het niet waard om hier geld aan uit te geven?


#6 Voorkom miskopen en onnodige uitgaven.

Je hebt vast wel eens wat gekocht waarvan je achteraf spijt hebt gekregen; die bank die niet in het geheel past of misschien wel een kleur op de wand waarvan je achteraf spijt hebt. Zo’n misser is niet goedkoop. En om het te compenseren koop je extra veel woonaccessoires om het toch nog op te leuken. Dat werkt niet en uiteindelijk bereik je niet wat je wil in jouw interieur. Zonde! Ik kijk naar het grote geheel en voorkom onnodige uitgaves en miskopen.


#7 Bespaar tijd en frustraties.

Elke zondag naar de woonboulevard, eindeloos op Pinterest zoeken of woonmagazines doorbladeren. Tot op zekere hoogte is dat allemaal leuk. Maar hoe hak je de knoop door? Er is zoveel leuks te krijgen. Maar past het ook in jouw huis?

Ik maak een selectie van mogelijkheden en werk deze voor jou uit in een aantal opties. Uiteraard gebaseerd op jouw wensen. Hierdoor hoef jij hier niet uren tijd in te steken en is het fijn dat ik je kan helpen deze keuzes te maken.

#8 Je ontdekt mogelijkheden die je zelf waarschijnlijk niet zou zien.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Of vind je het spannend om keuzes te maken? Ik kijk met een frisse blik naar jouw interieur en bedenk creatieve oplossingen voor jouw woonuitdagingen. Deel je wensen en laat je verrassen!


Heb je interesse en wil je graag dat ik mee kijk naar jouw interieur?

Neem dan gerust contact met me op en we maken een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Kijk voor meer informatie op www.studio-robin.nl of bel me op 06-42204339.

133 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page