top of page

Interieurontwerp benedenverdieping

Vleuten, Utrecht

Ik mocht een interieurontwerp maken voor een nieuwe benedenverdieping waarbij de gehele achtergevel eruit gaat. Deze wordt vervangen door grote glazen puien en een deel van de garage wordt bij de woonkamer betrokken. Na een fijne intake mocht ik aan de slag met het interieur!

Wat ik in dit ontwerp heb gedaan:

- Een andere keuken ingetekend. Weg verouderde hoogglans witte keuken en daarvoor in de plaats een stijlvolle moderne donkerbruine keuken waarbij een kolom midden in de keuken is geïntegreerd in het keukeneiland.

- Een joekel van een maatwerk tv-meubel en een comfortabele bank. Zelfs met een perfecte akoestiek is rekening gehouden. Een échte thuisbioscoop!

- De look en feel van het tv-meubel loopt over in het maatwerkmeubel bij de haard waardoor de haard nu mooi in het geheel is geïntegreerd.

- Ik koos voor het prachtige behang van Arte op de lange wand en loopt om het hoekje de keuken in.

Op die manier zorgt dit behang ervoor dat de keuken met de rest van de ruimte wordt verbonden.

- Ook komt er een maatwerk garderobekast in de hal gemaakt van dezelfde materialen als het tv-meubel en het maatwerkmeubel bij de haard om hetzelfde gevoel op de hele benedenverdieping vast te houden. Alle het maatwerk wordt uitgevoerd door Studio Jasper.

- Studio Valentijn zorgde voor een bijpassend lichtplan waarbij alle armaturen in 3D zijn verwerkt voor een compleet beeld van het nieuwe interieur.

Al met al een interieurontwerp dat erg enthousiast werd ontvangen en met veel fijne samenwerkingen met Studio Valentijn, Studio Jasper, Rivasono (akoestiek) en Klijn Project (vloer). De uitvoering van dit project is al in volle gang dus Toine en Miriam kijken uit naar het eindresultaat! En ik natuurlijk ook 😊.

Studio Robin, Toine en Miriam_1 kopie - Photokopie
Studio Robin, Toine en Miriam_2 - Photo
Studio Robin, Toine en Miriam_3 kopie- Photokopie
Studio Robin, Toine en Miriam_4 kopie - Photo
Studio Robin, Toine en Miriam_8 - Photo
Studio Robin, Toine en Miriam_10 - Photo
Studio Robin, Toine en Miriam_9 - Photo
Studio Robin, Toine en Miriam_11 - Photo
Studio Robin, Toine en Miriam_12 - Photo
Studio Robin, Toine en Miriam_15 - Photo
bottom of page