top of page

Herinrichting

Vleuten, Utrecht

Wouter & Lotte : "We hadden een nieuw huis gekocht en zijn toe aan een mooi volwassen interieur. Zelf hebben we hier geen verstand van, vinden het moeilijk om interieur keuzes te maken, en hebben samen weinig plezier aan het bezoeken van woonwinkels". 

Aangezien ze van een kleine woning in Utrecht naar een grote woning in Leidsche Rijn verhuisden, moesten er allemaal nieuwe meubels komen. Ook een deel van de bestaande keuken moet worden vernieuwd. Daarvoor koos ik voor een donkerblauwe hoge kastenwand met een open vakkenkast aan de kopse kant van de keuken.

WK-03D_edited
WK-055B
WK-02B
WK-03D
WK-04A
Render licht blauw

We hadden een nieuw huis gekocht en zijn toe aan een mooi volwassen interieur. Zelf hebben we hier geen verstand van, vinden het moeilijk om interieur keuzes te maken, en hebben samen weinig plezier aan het bezoeken van woonwinkels.

 

We hadden twijfels aan de prijs, maar het is het meer dan waard. Je hebt ons zo mooi in stappen meegenomen, dat we op laagdrempelige manier onze input konden geven en dan helemaal ontzorgd werden in de uitwerking daarvan. Je was ook nog eens ontzettend flexibel om jouw proces en de daarvoor benodigde tijd aan te passen naar onze uitdagingen in de planning van gezinsuitbreiding en verhuizing. We voelen ons heel erg goed geholpen, geïnspireerd door gave ideeën, ondersteund in de opstart van de uitvoer, en altijd bereikbaar voor vragen. 

 

Robin heeft 100% geleverd waar we op hoopten: een eindplaatje waarmee we de komende tijd onze droomwoning kunnen realiseren! Een plek waar we ons thuis gaan voelen, maar die ook meer “wow” factor heeft dan wij ooit zelf hadden kunnen bedenken. Kortom, een goed uitvoerbaar plan in een voor ons hectische periode. We zijn echt ontzorgd!

Lotte & Wouter, Vleuten

bottom of page