ArmaFotografie_042021-027_edited.jpg

Advies aan huis

 
Interieuradvies herinrichting

Interieuradvies aan huis

Richtprijs: €399 per sessie*

- Voorafgaand uitgebreide voorbereiding

- 1,5 tot max. 2 uur advies

- Jouw eigen interieuradviseur bij jou thuis

Voorafgaand aan de sessie stel jij een Pinterestbord samen met daarin interieurbeelden waarvan jij blij wordt. En je voorziet mij van foto's van de huidige situatie en jouw concrete vragen. Ter voorbereiding aan de sessie bekijken we alvast de mogelijkheden. Zo werken wij bijvoorbeeld een moodboard uit of stellen een kleurpalet samen of schetsen alvast twee geschikte indelingen en nemen we de nodige materiaalsamples mee naar de sessie bij jou thuis.


Tijdens de sessie geeft Simone of ik jou dé woontips & ideeën voor de beste indeling, kleuren, meubels, styling, raambekleding of verlichting. 

Ter inspiratie en om de keuzes te vergemakkelijken, nemen we beeldmateriaal, kleurstalen en andere materiaalsamples (behang, stoffen etc.) mee zodat we ter plekke samen passende indeling, kleurpalet en materialen kunnen selecteren. Waar mogelijk mag je geselecteerde kleur- en materiaalsamples houden. Achteraf is het mogelijk (om tegen meerkosten) alles op papier uit te werken of uit te breiden met bijvoorbeeld een meubelplan.

* excl. Reiskosten buiten gemeente Utrecht á 50 ct p/km

interieuradvies Utrecht

Stylingsessie

Richtprijs €350 per sessie*

- Voorafgaand uitgebreide voorbereiding

- 1,5 uur stijlen van de ruimte(s)

- Achteraf mogelijkheid om alles meteen te houden en met met een leuke korting aan te schaffen.

Is het tijd voor een fris interieur? Of kan jouw woonkamer wel een update gebruiken? Geef je huis een mini-make-over met nieuwe woonaccessoires.

Simone of ik komen graag bij jou langs met de auto vol nieuwe kleine verlichting, kussens, kunst en andere woonaccessoires. We zetten de puntjes op de i zodat jij je weer helemaal thuis voelt in je eigen huis.

Voorafgaand aan de sessie stel jij een Pinterestbord samen met daarin interieurbeelden waarvan jij blij wordt. En je voorziet mij van foto's van de huidige situatie. Op die manier zorgen wij dat we de woonaccessoires in jouw woonstijl meenemen.

*Prijs incl. BTW, excl. Reiskosten buiten gemeente Utrecht á 50 ct p/km

Benieuwd hoe Interieuradvies aan huis precies in zijn werk gaat?

Download hier het exacte stappenplan!

 

Maak kennis met het team van Studio Robin

Studio Robin bestaat inmiddels niet meer uit mij alleen. Heel erg fijn want het samenwerken met andere inspirerende collega's vind ik erg fijn! Simone werkt sinds kort ook voor Studio Robin en zij verzorgt onder andere Interieuradvies aan huis en Stylingsessies. Samen zorgen wij ervoor dat jij weer fijn kan wonen. 

ArmaFotografie_042021-049.jpg

Robin Geurts

Eigenaar

Het is mijn passie om elke dag met interieur bezig te zijn. Stiekem kijk ik elke dag op Funda. Niet om ik de intentie heb om te verhuizen, maar om te kijken hoe ik dat ene huis zou inrichten.


Een ontwerp moet mooi zijn, maar ook praktisch en leefbaar. Daarbij gaat het niet om mijn persoonlijke stijl als ontwerpster, maar om jouw woonstijl. Daarom heb ik geen uitgesproken stijl; ik ontwerp liever een interieur dat precies bij jóu past.

Het fijne aan mijn ontwerpen en adviezen is dat ze concreet en daardoor meteen uitvoerbaar zijn. Daarnaast neem ik je mee door het hele ontwerpproces met voldoende ruimte voor

jullie inbreng en feedback. Ik begeleid je bij het maken van lastige keuzes en zorg ervoor dat het totaalplaatje één sfeervol geheel wordt.

​Ik woon in Leidsche Rijn Utrecht (De Meern) met mijn man Stef, twee kinderen Valerie (7 jaar) & Silvester (4 jaar) en kat Tino (17 jaar).

Foto Simone Flohr.jpg

Simone Flohr

Interieuradviseur

Sommigen krijgen er stress van, ik energie. Ik ben gek op álles wat met kleur en interieur te maken heeft. Eindeloos Pinteresten en continu op zoek naar inspiratie. Van bedenken en ontwerpen tot aan creëren en uitvoeren. 


Al van jongs af aan ben ik creatief bezig met interieur. Zo gaf ik als klein meisje regelmatig mini make-overs aan mijn slaapkamer. Voor de moodboards scheurde ik de mooiste plaatjes uit tijdschriften en de kleur- en materiaalstalen verzamelde ik bij de bouwmarkt. Zo vroeg ik voor Sinterklaas eens een pot verf in de kleur ‘Midnight Blue’ en voor mijn verjaardag nieuwe, bijpassende gordijnen. Ik was altijd aan het experimenteren met het creëren van kloppende combinaties.


Het is zó fijn om een thuis te hebben met een interieur waar je elke dag weer blij van wordt. Iets dat helemaal bij je past. Een goede basis met een persoonlijke touch. Dat is voor mij de sleutel tot een geweldig interieur.